My old house Part 2

Mammas otroliga dressingroom. Alla tjejers dröm <3

Här är våning nummer 2. Det här var mamma och Theos våning. Här fanns det stora badrummet, tvrummet, mammas ”kontor” hennes rum och såklart henne Dressingroom! Man spenderade mycket tid i det rummet och snokade runt haha. Min Walk in closet var också på denna våning men det visar jag i ett annat inlägg. 

Även den här våning ganska öppen med mycket fönster. Älskar stora fönster <3 Den här våningen var ofta låst när jag hade kompisar hemma haha. 

Det som var så skönt med att ha ett till tv rum där uppe var att om vi hade mycket folk hemma och jag ville kolla på tv så kunde jag alltid gå upp och hörde då liksom inte dem där nere. Jag sov också i den soffan om sov själv hemma. Det var lite för läskigt att sova i mitt uppe på ”vinden”. Det var mellanvåningen och där känner jag mig alltid tryggast av någon anledning… 

Mer bilder på mitt gamla rum kommer snart 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *