My old house Part 3

Mitt rum <3 som innan var Olivers room. 

Mitt badrum med min egna sminkhörna gjort av Sussane <3

Min egna lilla Walk in closet <3 

I källaren hade vi även gym, bastu, tvättstuga,vinkällare och denna mysiga biorum. Hit ner gick alltid jag och mina kompisar och kollade på filmer eller lyssnade på musik i de feta högtalarna. Hela huset skakade (på riktigt) när vi hade på högsta volym. Här kan vi ha haft ett och ett annat förkrök utan att mamma visste om det…. Oooops! 

Det fanns allt där. Och jag saknar det VARJE DAG. Det går inte en dag utan att jag inte tänker på vårt hus och vill flytta tillbaka! 

Fan jag tjatar nu menmen. Som jag skrev förut, en dag ska jag eller benjamin köpa tillbaka huset! Känns fortfarande sjukt att en annan familj bor i vårt hus. Det känns bara som att vi hyr det ett tag och snart flyttar tillbaka. Kan liksom inte släppa huset märket jag haha. 

Ni har varit några som bett mig visa vårt gamla hus, so here you have it! 

PUSS! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *