OUTFIT

Perfect school outfit 

Det här tycker jag är supersnygg, superskön och superenkel skoloutfit eller bara en vardagsoutfit, helt upp till dig. Jag älskar ju jordnära färger och dras inte riktigt till skrika starka färger. Jag gillar att matcha olika färger som ligger varandra nära och matchar varandra lätt så det nästan faller in i varandra (om ni förstår). Jag skulle aldrig ex sätta på mig ett par rosa byxor och en grön topp till. Utan då skulle jag hellre köra svarta byxor med en mörk lite vinröd lila topp och en grå väska kanske med ett par vita eller beiga klackar. Förstår ni lite vad jag menar? Enkelt tycker jag är snyggast 🙂

Vad är eran stil? Hur skulle ni klä er en vardag? 

Nu ska jag gå ut med Marqy på en promenad sen duscha och fixa mig för kl 17.00 kommer pappa hit till Sveirge 🙂 Wiiiieeee <3 

Hörs senare! Kiss & hugs <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *