Restaurang Tips!!

Jag och Benjamin var och åt där för ett par veckor sen. Jag tog den smarriga risotton! Den är supergod! 

Fina mamma och bästa Emilio Collocolo a.k.a ”Lilla Emilio”. Det är min pappas kusin som står oss väldigt nära <3 (han känns mer som en farbror till mig) som även är med och driver restaurangen. De både heter Emilio men just denna Emilio är en aning kort, därav hans smeknamn 🙂 

En del bilder lånade från Google

Jag vet att många av er läsare inte kommer från Stockholm. Så jag tänkte ge er och alla ni andra restaurang intresserade personer ett hett restaurang tips om ni gå och käka bra italiensk mat. Här har ni alltså UnPoco. En mysig restaurang med skön stämning, grym service och god mat. Ett bra ställe att ha en dejt, fira din födelsedag eller bara gå ut och köra en middag med tjejerna innan utgång. Ligger också centralt i stockholms innerstad, Karlavägen 28 på Östermalm. 

Det är min kusin Sebastian och andra nära & kära som äger och driver restaurangen och jag tycker det ha gjort ett grymt jobb, speciellt att få till den där sköna och avslappnade känslan som är väldigt viktigt tycker jag! 

Rätter jag skulle rekommendera är risotton och friterade oreos med vaniljglass till efterrätt, eller avsmakningsmenyn 🙂 Då får ni lite av allt typ, då måste ni dock vara minst 8 pers. 

Så om ni är i Stockholm eller om ni letar efter ny restaurang, här har ni den! Alltid värt ett test 🙂 Men jag skulle rekommendera att boka innan då det är ofta är fullt 🙂 

Skriv gärna i kommentarsfältet när eller om ni varit där 🙂 Kul och se om det var till någon nytta! 

Puss<3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *