DINNER WITH FAMILIA

PAPPA ÄR HEMMA 😀 

Träffade upp pappa, Oliver & Benjamin inne på ett fik inne på Mood gallerian innan vi drog vidare till restaurangen. Gillar verkligen Mood gallerian skarp med stort S! Skön känsla, fina butiker, absolut grymma fik och restauranger och stämningen är alltid på topp! Älskar att man både kan gå in och shoppa, få håret klippt & fixat, ta en fika, äta god middag på en god restaurang och sen ta ett glas vin ute på terrasen med skön launch musik 🙂 

Önskar bara att den vore större 🙂 

Såg också att Michael Kors affären har kommit till Stockholm! (eller har den varit där länge? Kanske missat det..) Gillar hans klänningar och plånböcker. Denna ligger på Bibloteksgatan (såklart).

Middag på Ostra

Oliver vägrade vara med på bild så han fick agera fotograf istället. 

Fina Åsa och pappa


Kardemumma brulé 
Eftersom att pappa och Åsa kom tillbaka till Stockholm idag så möttes vi alla och åt en mysig och god middag på Ostria som hör till Stureplan Hotell (om jag minns namnet rätt). Det blev en god och väl genomstekt (jag älskar ju welldone!) entrecoté för mig och fisk för det andra. Mysigt att träffa pappa igen, men redan på tisdag drar han tillbaka och jag drar till Sälen imorn. Så får passa på att klämma in en lunch med dem imorn innan jag drar. 

Nu ska jag sätta mig och packa! Ska bli såååå kul att komma iväg till skidbackorna och få åka skidor hela dagarna vilket jag älskar! 

Så godnatt på er! Eller ni sover nog redan, klockan är ju faktiskt 02.05! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *