MORNING WALK BY THE WATER

TAKING THE DOG FOR A NICE WALK IS A GREAT WAY TO

 START THIS WONDERFUL DAY 

Inte helt fel att bo på Lidingö när man vill ha en frisk morgon promenad vid vattnet 🙂 Det är ännu finare om man går längs hela Kottlasjön (tar ca 1 timma, det finns tillochmed utomhus gym längs stigarna) men som jag sagt tidigare, misshandlaren är fortfarande på fri fot så jag håller mig nära kring vårt hus än så länge.

 Men för er som är latfisar som mig och gärna ligger och vänder sig ett tag i sängen skulle jag verkligen rekommendera att bara snabbt upp, släng på dig träningskläderna, upp med håret  en ful tofs och ut och promenade en ca 35 minuter. Dagen startat så positivt och härligt då <3 

Nej nu ska jag duscha och packa det sista innan jag drar in till stan för lunch med pappa & Åsa och sen vidare till Göte Lejon för att möta upp mamma och gänget och börja köra mot Sälen 😀 

Hörs senare <3 Massa kramar! 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *