Me Myself and I

Tjaba, tjena hallå! Har packat färdigt nu och ska bara hoppa in i duschen sen drar jag in mot stan. Hinner inte blogga om packningen då den redan är i mammas bild på söder atm. Så ni får nöja med er tre ”egopics” jag tog igår hehe. Testade lite olika frisyrer och tröjor ur garderoben (hade lite tråkigt och kunde inte sova). Jag borde köra mer uppsatt! Har ju nästan alltid utsläppt! Om ni undrar var tröjan kommer ifrån kan jag säga att den kommer ifrån GinaTricot 🙂 Och tips till alla er med stora ögon, kör på en ganska tjock eyeliner om ni ska på middag eller fest!  Snabbt och enkelt att göra 🙂 

Och jag tänkte kolla med er! Är det något speciellt ni vill se här på bloggen från Sälen?? Bara att kommentera i kommentarsfältet isånafall 🙂 

PussPuss! <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *