SÄLEN 2014

BLOGGAR FRÅN BILEN PÅVÄG TILL BACKARNA OCH TITTAR

 TILLBAKA PÅ BILDER FRÅN SÄLEN 2013…

 

Våfflor i backen <3

Då kör vi! Mamma sitter vid ratten, väskorna är packade och snacks är inköpt för resan! Nu har vi bara en resa på ca 5 timmar, men jag klagar inte! Jag tycker faktiskt det är oerhört mysigt att sitta och åka länge i bilen! Packar man bra och praktiskt och har det man behöver nära och utan att allt ligger i en enda röra så går det smidigt! 

Kalla mig töntigt eller tantig för den delen men det är såna här ”resor” jag längtar till att göra när jag blir mamma. Att packa ihop barnens väskor, göra mackor och packa ner snacks i vardera väska för bilresan. Jag älskar ju när saker är ordning och reda och om jag fick skulla jag packa allas väskor till imorn haha. Jag vet inte vad det är! Men ex picknick korgar, kan vara det roligaste jag vet att packa haha! Fyfan va jag låter konstig! Men snälla säg att nån annan är likadan och förstår vad jag menar?!?! 

Aja! Nu fortsätter bilresan! Kanske det skönaste sättet att somna på, I BILEN! Så ska passa på att ta en nap, bara för att jag kan 🙂 

Ses där <3 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *