FRAMME

MAX I LOVE YOU! 

Sådär ja! Nu är vi framme på hotellet! Känns så mysigt att vara här! Synd bara att jag bara ska vara här i 2 dagar 🙁 Men måste ju hem eftersom jag jobbar på Cafet på onsdag! Och jag har inte råd att vara ledig! Och på det hörde jag att det ska regna imorn! Vad har jag för jävla otur! Men får njuta av snölandskapet här så mycket som det går!! Det är väl ändå hela känslan som är grejen, och såklart skidor men ni fattar vad jag menar 🙂

Nu tänkte jag borsta tänderna, lägga mig i sängen och kolla på PLL, vet att det är sent (01.13-) men är alldeles för pigg/övertrött för att somna. 

Men vi hörs imorn med massa bilder! Tänkte filma lite här varje dag (eller ja 2 dar) så det blir en liten film som jag kan visa i slutet av veckan. Kul va?!

Puss & Godnatt från mig, mamma och Jessica som delar rum här <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *