HOTELL FRUKOST

Japp! Såhär är det att vara/bo med dessa tjejer. Skrattanfall vart femte minut! 

Jävligt trött tjej som anlände till rummet igår och somnade som en stock direkt. Det blev inget avsnitt av PLL då alltså. 

Hotell frukosten här kanske inte var det bästa jag sett men duger absolut! Får jag salami och bri blir jag alltid lika glad! 

Fisen och jag är tillsammans igen <3 

 

God dag gott folk!! 

Jag ligger just nu på hotell rummet och har precis käkat frukost. Somnade ca 03.00 igår och gick upp 08.00. Med andra ord jag är jäääääävligt trött!! Kan knappt hålla ögonen uppe plus att jag har en sån huvudvärk idag. Skulle hellre vilja ligga och sova i några timmar till, men vill Inte missa timmar i backen. 

Vädret just nu är molnigt men inget regn än så länge. Kanske kommer snart, lets hope Not!! Nej nu ska jag ta på mig lite mascara och solpuder sen sätta på mig skidutrustningen! Hörs senare med mer bilder! Ska verkligen försöka blogga så ofta som möjligt! Lite svårt bara när man är borta en hel dag i backen… 

Kramisar 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *