DAGENS SKIDÅKNING

DAGENS SKID DAG UR MIN KAMERA. ENJOY 😀 

Linus är ett riktigt proffs i backen. Inte bara otroligt grym på skidor utan även på snowboard. 

Jag började dagen utan hjälm. Tycker det är så mycket skönare (och snyggare hehe) men då fick jag snabbt höra att ”Bianca nu går du direkt och hämtar en hjälm. Bara töntar som åker utan hjälm!” Och jag kan väl hålla med! Fan tänk om något faktiskt skulle hända… Så bytte snabbt om till hjälm. Säkerhet först, skönheten får kommer sen! 

Mamma ramlade omkull som vanligt får jag väl säga nu. Och hon har inte riktigt lärt sig hur man tar sig upp. Det tar alltid ett bra tag innan hon kommer upp igen. Och vi låter henne ta sig upp på egen hand utan vår hjälp, för det är så jävla kul och bara stå och titta på henne haha! 

 

Ja vad kan jag säga… Jag är helt jäkla kär i den här sporten!! Mår som en gud!! Det här var exakt vad jag behövde. Få komma bort och sysselsätta mig en hel dag med skidåkning!! Måste övertala mamma om att detta ska bli en årlig grej. Vi ska bannemig åka till anitingen Sälen eller Åre nu varje år. För man mår verkligen så otoligt bra! Träningen man får, att vara utomhus en hel dag, stanna på mysiga ställen och äta lunch i backen och spendera en hel dag med nära och kära. 

Hörde att det var strålande sol och 10+ grader hemma i Stockholm. Här är det molnigt och vindigt. Men det gör mig inget! Så länge jag bara får åka hela dagarna är jag mer än supernöjd! 

Ja ni märker väl att det är en superglad Bianca som bloggar idag! Hoppas ni alla har haft en lika bra dag hittills!! 

Har massa bilder kvar att visa i kameran så kika in lite då och då för nya inlägg 🙂

Massa pussar <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *