LUNCH HÖGST UPP I BACKEN

Det blåste inte lika mycket idag (nästan inget alls faktiskt) så då kunde äntligen sittliftarna öppna! Med dessa kan man komma åt flera och högre backar, men även komma upp till mysiga lunchstället Toppstugen (om jag inte minns helt fel). Då sitter man alltså högst upp på toppen och äter lunch. Och detta gjorde vi idag. 

Men 2 bloggare i gänget ska mycket dokumenteras och därav blir det väldigt mycket fotande hit och dit…

TOPPSTUGAN

Kan varmt rekommendera detta ställa om ni är i Sälen 🙂

Idag var en lååång dag av massor med skit åk! Vi har åkt alla möjliga backar här nere och körde även en puckelpist idag. Barnen kör snabbt som f*n ner för backen och gör det utan någon slags rädsla, medan jag och mamma åker som två kärringar i en sån backe! Not my typ really… Föredrar mycket hellre backar jag kan åka snabbt i och köra sköna svängar. 

Lunchen blev som sagt uppe på Toppstugan. Skönt att få vila benen ett tag då jag har sådan sjuuuuk träningsvärk. Det gör så ont ibland att jag måste stanna upp mitt i backen och vila benen i nån sekund innan jag kan fortsätta . Ett gott tecken med det är väl att man fått in träningen ganska fint här uppe 🙂

Nu sitter vi alla på rummet och chillar lite innan vi ska börja fixa oss till middagen ikväll. Har en del bilder kvar i kameran så bara att kika in sen 🙂

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *