SOLEN ÄNTLIGEN HÄR

Mamma glad och rosa <3

Kameran alltid framme och redo att dokumentera. Ett under att jag inte tappat den i backen! Men kollar så fickan är stängd var 3 minut. Om denna kamera försvinner kommer jag aldrig förlåta mig själv kan jag säga. 

Ett Kexchoklad hus där man kan svänga förbi och plocka med sig en kexchocklad som mellis kanske 🙂 Smart ide! 

Gänget i backen idag <3 

Solen stack fram idag!!! Tredje gången sen September fick vi höra! Så tur har vi kan man lugnt säga. Så mycket mysigare att åka skidor när solen är framme och himmelen är blå! Annars har det varit ganska dimmigt att man ibland knappt sett vart man åker…

En sak som är ganska jobbig när vi åker hela familjen såhär är att det drar ganska många blickar till sig.  Är ju van vid det här laget att folk tittar och så, men där vi bor ( i Stockholm) så tittar knappt nån. Kanske nån blick eller 2 men inget mer. Folk bryr sig inte riktigt där. Men så fort vi kommer utanför Stockholm glor verkligen folk. Som idag när vi åt lunch satt nästan hela restaurangen och tittade och viskade ett bra tag. Man kan inte riktigt slappna av när ett tiotal personen tittar på än. Tänk om jag vill peta i näsan eller nåt haha. Men efter ett tag märkt de nog att vi var inte så roliga att kolla på. Vi är ju trots allt som vilka som helst liksom. 

Aja! Tänkte bara in och säga hej nu innan vi drar ner och käkar middag. Så hörs senare <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *