YESTERDAY´S DINNER

En hel del mat igår

Godmorgon! Hur mår ni?

Igår åt vi middag på hotellet då ögarna av hotellet bjöd med oss till deras restaurang. Ett mysigt ställe med massor av god mat. Jag tog en hamburgare, kändes som det rätta valet då jag varit väldigt sugen på det länge. Och till efterrätt, founde med frukter doppade i varm chocklad, det var riktigt Mums med stort M! 

Nu är vi som vanligt alla redo att dra ut i backen. Magen är fylld med frukost och kläderna sitter där de ska. Ikväll står en hel del på schemat. Massor av skidåkning (såklart) lunch på ett nytt mysigt ställe i backen, mamma ska sjunga på afterskin och fika i form av våfflor i backen 🙂 Låter som en ganska underbar dag va?!?! 

Hörs senare med mer bilder <3 Btw, glöm inte att rösta på mig till Finest Awards HÄR 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *