EN KVÄLL PÅ WALLMANS

EN KVÄLL VARVAT MED GOD MAT OCH MASSA SHOW


 

Konceptet lyder: Sjungande servitriser. Tummen upp säger jag bara! 

Ett medley av några av alla 1000 hits från Magnus Uggla. Det gick riktigt hem hos publiken!! 

De gick även runt och körde en liten privatshow till varje bord där man fick välja valfri låt. Kidsen valde Anton Ewalds Begging (såklart) och Linus kunde bara inte hålla sig och tog över och körde solo själv istället haha! 

Jag tog en oxfile till varmrätt. Enda köttet jag verkligen gillar! 

Som sagt, för 2 dagar sen var vi på Wallmans för att käka en underhållande middag med ägaren och hans trevliga familj. Älskar såna här event! Jag blir helt till mig! Jag är den som klappar högst, skriker och tjuter högst och ställer mig gärna upp och dansar! Klarar verkligen inte av folk som är så mesiga som inte ens klappar! Herregud har man betalat, går dit med sitt gäng och får i sig ett glas eller två, HUR kan man bara sitta där och inte sjunga med, klappa eller dansa lite till! Stela människor är ett no no! Mer glädje åt folket!! Jag och mamma har bestämt oss för att till Stockholms Wallmans och se dem. Jag har redan sett dem 1 gång förut med pappa men en gång är alldeles för lite! More is more, som jag brukar säga hehe. 

Nu är vi äntligen hemma. Vi chillar i soffan framför lite skvaller blasker! Saknar dock Marqy något otroligt! Han är just nu hos en vän och kommer inte hit förrän på lördag 🙁 Saaaaaknar mig lilla vovve so much! 

Nej nu ska jag nog ta och borsta tänderna och sen sooova! Godnatt och sov gott <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *