GODMORGON

EGOPIC FRIDAY

Godmorgon godmorgon! Jag har sovit riktigt gott och vaknade på bästa humöret! För idag är inte vilken dag som helst! Idag ska Benjamin dansa i Let´s Dance!! Och jag och Linnea (hans flickvän) ska dit och titta och supporta!! Ska bli så kul att titta på showen och få se Benjamin gå emot det normala 17åringar brukar göra! 

Tycker det är så jävla ballt att Benjamin vågar gå ut och dansa ganska kvinnliga rörelser i tv. Nu för tiden ska ju alla ungdomliga killar vara så balla som möjligt och bry sig om så lite som möjligt. Om man ska dansa pardans ja då ska det på skämt för att var roliga men det ska aldrig vara på allvar. Allt ska vara ett skämt. Därför tycker jag att det är så modigt att min fina lillebror nu går emot det och går ut och dansar ChaCha i tv som 17åring ”cool” kille. 

Inte bara glad över det utan jag ska träffa mina vänner ikväll! Riktigt länge sen jag gick ut (ca 3 veckor) och dansade! Så en riktig pangkväll!! 

Nu ska jag packa upp resväskan från Sälen och in i duscen.

PS!! NI FÅR INTE GLÖMMA ATT RÖSTA PÅ BENJAMIN IKVÄLL!!

 Och när jag är i farten får ni inte glömma att rösta på mig HÄR 🙂 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *