SPECIAL DELIVERY

ROLIGT PAKET KOM TILL MIG IDAG 

Här ser ni en liten glimt av mitt och Benjamins rum också

Men titta vad roligt paket jag fick hem idag. Ett par jeans och en tröja bara sådär utanför dörren. Kanske det finaste paketet jag fått hem helt främmande. Så tack så hemskt mycket Gas för kläderna! De sitter perfekt 🙂 Och jag som faktiskt inte ens har ett par jeans som passar mig bra. Jag har ju en päron formad kropp med stora höfter och då tycker jag svarta jeans passar bäst. Minns inte sist jag hade jeans på mig. Så jag blev väldigt glad när dessa kom! 

Nu sitter jag mamma och mammas underbara kompis Lizette och ätit lunch och fikat. Snart ska jag börja titta runt i garderoben efter vad man ska ha på sig ikväll… Svååårt då jag som alla andra brudar (antagligen) hatar min garderob just nu. 

Uppdaterar er mer senare!! Puss och hej så länge <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *