VILKEN SUCCÉ!!

PÅ PLATS I LET´S DANCE STUDION MED LINNEA

Vi gick bakom och träffade Benjamin lite kort innan det var dags att bli sändning för att ge honom en sista lycka till spark och en och en annan kyss (absolut inte från mig då haha)

I en av pauserna hoppade en gubbe fram från publiken och stalde showen ett tag. Så jädrans skön! 

Bild lånad från Lailas blogg

<3

Bästa paret!! Och vilken jäkla grym koreografi Sigrid hade fått ihop!! Sånt bra och underhållande nummer! Jag får ju inte glömma och berömma hur otroligt snygg hon är också! 

Fina fina fina fina fina Benjamin

Nej men asså behöver jag ens förklara hur otroligt jäkla mega stolt jag är över Benjamin just nu! Hela familjen lever i ett slags lyckorus at the moment. Känns som han vunnit nåt världsmästerskap eller något! HERREGUUUUUUUD va bra han var igår asså!!! Jag visste att dansen skulle sitta och han skulle göra den med bravur. Men att han skulle köra så fullt ut och vara på den nivån redan nu chockerade mig något enormt! 

Både jag, Linnea och Nicke satt i publiken med hakan nere på golvet under numret!! FYFAN vilken talang asså!! Blev lite tårögd där också, jag är ju så känslig så gråter för minsta grej. Jag kunde inte sluta le och klappa igår. Satt tillochmed och klappade i taxin in till stan sen haha. Och vilken fin respons han har fått av både media och folk runtomkring!!! Nu hoppas vi alla bara att folk kommer rösta så man får se mera av Benji! Mera nummer och roliga intervjuer!! 

Jag är nog universums stoltaste syster just nu!! Känner att jag inte ens kan bråka med honom längre för så fort jag tittar på honom vill jag bara säga hur grym han är haha. 

Efter sändningen åkte vi in till stan. Jag träffade lite tjejkompisar och drog till Cafet och hade världens roligaste kväll och Benjamin och Linnea gick till UnPoco med mamma och avslutade kvällen där. 

Just nu sitter jag lite sådär oskönt bakis hemma och chillar lite. Ska antingen köra en riktig filmkväll ikväll eller kanske dra utgång igen…. får se lite hur jag känner. Men mer om det sen! Nu blir det maaaaaaaaaat!! 

Ps. Fått många frågor om vart klänningen kommer ifrån och det är inget mindre än favvo märket Zara 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *