FÖRSTA MÖRDARPASSET

AAaaaaaa sådär (som på bilden) känner jag över min dator just nu! Nu kan jag endast lägga upp gamla bilder som ligger på datorn men ikke nya… Suck suck! Men får sno mammas dator lite till och från hehe. Så ni får nöja er med 2 gamla bilder just nu. 

Men dessa 2 tjejer var på sitt första av väldigt många mördarpass imorse!! Vi ska nu 2 gångar i veckan med några andra godingar träna med bästa Pt.n Johan Lindqvist på Kampsportet! Jag kan säga att fyfan va illa jag mådde efter!! Vi körde stenhårt på ben idag och lite armar. Mina ben var som spagetti efter och röven brann kan jag säga! 

Men det var inte slut där. När vi alla skulle luncha efter på Mocco så var jag tvungen inte 1 utan 2 gångar springa in på toan och SPY!! Så jävla illa mådde jag! Dock mådde jag bättre igen efter andra spyan haha. Då kunde jag käka min frukost/lunch. Så konditionen är inte den bästa men nu ska den bli bättre!! Har skaffat mig ett gymkort på Balance nu också så jag kan träna på egen hand i mellan åt mördarpassen. 

Känns riktigt jävla bra att komma igång med träningen även om det suger och gör så jävla ont när man väl kör så är det så otroligt värt det!!

Dock satt jag och Sofia som också är med och tränar och pratade om hur avundsjuka vi är på alla smala jävlar som går ut från gymmet med ett leende på läpparna och känner att nej men detta var ju bara sååå himla skönt!! När vi två kommer svettandes, kan knappt gå eller andas, mår illa och ser ut som skit… Men målet är väl att bli som dessa härliga tjejer! Inte smal utan att få bättre kondition och tajta till lite här och där. 

Johan ska hålla stenkoll på vår kost nu också! Och jag som inte kan hålla mig om en brödbit ligger framför mig! Kosten kommer nog bli det svåraste! Men nu ska jag bannemig klara detta!! Hoppas ni är med mig 😀 

Nu blir det en snabb dusch sen in mot stan för att hjälpa mamma med outleten! 

Hörs senare <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *