OUTLET

EN BLANDING AV BILDER FRÅN OUTLET DAG 1 & 2

Hela gänget samlade!! Vi har haft både dörrvakt, 3 i kassan och hjälpt till kunderna på golvet. Allt har gått smidigt, precis som för några år sen 🙂

En del av Charlottes kläder och skor! Och jag har hittat några kap. Charlottes garderob är en Dröm kan jag säga! 

Träffat massa fina läsare <3 All kärlek till er! Känns så sjukt att se era ansikten. Att ni faktiskt finns och att ni läsar! 

Charlotte och mamma har sålt mycket av deras kokböcker/träningsböcker och signat dem såklart..

Det har pussats och skrattat imellanåt…. Lilla söta Adrian har varit med. Är det lagligt att sno med sig hem ett barn och gosa med?!?!

Och jag och Johanna har stått i kassan i år igen! Jag skulle lätt kunna jobba i klädbutik, tycker det är så kul! (sorry för de förfärliga bilderna btw) 

Vi gick allesammans till Taverna Brillo efter och avnjutade en god middag. 

Idag körde vi som sagt igen. Jag och Lucas ( Sussans son) gick på samma dagis när vi var små och dessa två kvinnor var våra dagisfröknar på den tiden 🙂 Kommer ihåg dem som att det var igår…

En söt läsare <3 

Ja shit vilka hektiska två dagar!! Direkt efter träningspasset åkte jag hem för att rasta Marqy, ta en dusch och byta om på nytt för kvällens andra outlet. Det kom lika mycket folk idag, svin kul!! Det har sålts massvis! Nästa år får jag ta in mina egna kläder också. 

Jag och Johanna har som sagt stått i kassan och haft koll i år igen. När jag var liten lekte jag affär på rummet. Strykbordet som disk och låtsas maskinen med fake pengar i. Och jag tycker faktiskt att det är skit kul. Kan absolut tänka mig att jobba i klädbutik ett tag. Typ Topshop eller nåt sånt 🙂 

Nu packas alla kläder som blivit över enr i kartonger och skickas till Myrorna eller något sånt. Ett kaos bakom mig i mammas kontor as we speak. 

Riktigt slut i kroppen är jag idag! Väntar mig en rejäl träningsvärk imorn. För att inte tala om den jag haft bara idag. Kunde knappt sminka mig eller föra vattenflaskan mot munnen så ont jag har i armarna haha. 

Nej nu måste jag sluta skriva här och hjälpa till med det sista!!

Pusspuss på er! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *