WORKOUT

STARTADE DAGEN MED EN REJÄL TRÄNING IDAG IGEN! 

Totalt död efter dagens intervall träning

Åkte till ett jättefint gym på Lidingö imorse med mamma och Theo. Mamma skulle göra sina naglar så jag passade på att springa och stretcha lite. Ska nog ta och köpa ett gymkort här också för blev helt kär i stället!! Det ligger på andra våning i stort hus med stora fönster överallt och utsikt över skärgården. Vår fina vän Anna gör naglar bla där också.

 Jag sprang på löpbandet och körde intervall i 40 min och blev helt genomblöt av svett. Johan (vår pt) säger att det är viktigt att stretcha mycket nu när vi kör hårdträning. Så körde 5 minuter stretch på mattan medan Theo klättrade runt på gymmet. Sedan passade jag på att göra mina naglar också. Men mer bilder om det senare…

Ni är några som vill att jag ska dela med mig att mitt kostschema som jag ska skriva ner varje dag nu. Tänkte att jag visar er det en gång i veckan. Har hittills hållt mig otroligt bra och varken småätit eller ätit något onyttigt! Klapp på axeln till mig haha. 

Nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa mig innan jag drar till Felicia och sminkar henne. Hon fyller nämligen år ikväll. Så det blir stor tjejmiddag, stooor drink och mega fest hela kvällen. Jag får dock inte dricka då jag ska vara på gymmet med gänger imorn kl. 11.00 på Kampsportslabbet och köra en hel timma armar. 

Hörs senare kära vänner <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *