Jobbigt just nu…..

Hej allihopa!! 

Jag måste bara tacka än en gång för att ni tagit er tid och röstat på mig!!! Blev så jääääävla jävla glad!! Och ber om ursäkt för att jag inte bloggat något efter! Men som sagt, vet inte vad problemet är men när jag ska lägga över bilder från Iphoto till bloggen så blir det som att bilderna inte existerar. Ska ta tag i problemet men inte orkat. Dumt av mig att jag inte tagit tag i det. Och ja, man kan väl säga att jag har skyllt lite att jag inte kan blogga för att det inte går. Men jag mår inte på topp just nu och har inte gjort det sen några dagar innan Finest Awards. Det är så mycket som händer just nu och så mycket jag vill vara ärlig och berätta för er om. Men berättar jag allt så kommer helvetet gå lös! 

Jag får så fina mail från vissa av er och som öppnar er om era liv. Såna fina mail stärker verkligen mitt självförtroende!! 

Jag önskar verkligen att jag hade ekonomin att flytta hemifrån just nu men tyvärr så har jag inte det. Jag vill så gärna ta tag i mig själv och komma bort från vissa personer som dagligen trycker ner mig och sänker min energi. 

Just nu är allt bara bajs. Bloggen är dålig, mitt rum är kaos, kläder ligger överallt, jag pallar inte träna och gråter varje dag. Och när jag har sådana veckor då glömmer jag bort att fota och uppdatera här. Då släpper jag bara allt. 

Men tro mig när jag säger att jag absolut INTE bloggade mycket förut för att fiska läsare och era röster! Jag mådde så otroligt bra veckorna innan Finest Awards och då verkligen blommar lilla jag. När jag mår på topp städer jag varje dag, tränar, äter nyttigt och skrattar mig fram genom dagen. Men så händer som alltid händer och jag säckar ihop och blir lataste människan på planeten. 

Jag önskar verkligen jag var den människan som kunde ge er inspiration, som sa – nej nu jävlar klarar jag detta! Men ja är inte den personen just nu. Just nu tänker jag bara att jag inte kommer klara ett piss och är inte värd ett piss heller. Det är svårt att ha en blogg som ska ge er daglig inspiration när jag inte ens själv hittar någon inspiration över huvud taget just nu. Jag vet att jag är en tjej som kan ge allt, som kan göra folk glada och stolta. Jag VET att jag kan bli den tjej jag vill bli. Men jag vet fan inte hur jag tar mig ur detta! Jag vet inte ens hur jag ska orka. Jag vet inte hur jag ska ta mig dit…..

Så jag ber än en gång så mycket om ursäkt till er för att jag inte uppdaterat här med inspirerade bilder dagligen!! Jag hoppas jag kommer på fötterna snart. 

Kramar Bianca 

Sorry om texten var lite rörig och förvirrande. Men sitter och gråter samtidigt som jag skriver detta…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *