ÄLSKAR ER <3

ALLTSÅ HERREGUD VAD FINA & UNDERBARA NI ÄR <3 

Jag har läst igenom Varenda kommentar här på bloggen, vartenda mail ni skickat, varenda kommentar på Instagram och alla inbox vänner skickat på facebook och även fina sms från nära och kära!! Detta är helt otroligt vad mycket kärlek och energi ni gett mig!! Men framförallt har ni gett mig ett stort leende på ansiktet igen 🙂 Gick till psykologen igår med mamma och mådde faktiskt ännu sämre efter då det inte gick som väntat… men efter jag satte mig ner på en bänk och läste igenom alla era kommentarer bara brast jag ut i gråt, men denna gången var det av glädje och av kärlek! 

Vill träffa varenda en av er och ge er en bamsekram och ett stort fett TACK!! Jag kan ju som sagt inte berätta vad som händer just nu men ni ska veta att ni hjälpt mig otroligt mycket med era fina ord! Fan vad jag älskar er <3 Vi måste ju typ ha en bloggträff snart!! Eller kom bara till Cafet ikväll och kom fram så jag får träffa er <3 

Tänkte att jag nu när jag ändå är igång med att skriva detta inlägg, att jag kan lägga upp bilderna från Finest Awards! En sjuk upplevelse att vinna pris och bli intervjuad och med så många fotografer överallt. Jag har ju gått på röda mattan många gånger förut, men aldrig blivit intervjuad och att så många dragit i mig förut haha. Jäkligt sjuk känsla men kul!! 

Så här kommer lite bilder från kvällen 🙂 Hade med mig min fina vän Felicia som även jobbar med mig på Cafe Opera 🙂 

Vi blev hämtade av en Mercedes Benz och när vi hoppade ur bilen var det fotografer som fotades oss haha. Kände mig stööört obekväm!

Jag hade på mig klänning från Tobi // topp från Acne // skor från Gucci

 

Sorry för att man ser mina nipples lite haha men körde utan bh den kvällen.

Kanske universums fulaste bild på mig haha men bjuder på den 🙂 

Efter prisutdelningen gick vi alla vinnare upp en trappa och fick hämta ännu fler priser än de vi fick på scenen. Vi blev lite bortskämda där va 🙂 

Jag hängde mycket med världens skönaste Ellen Bergström en del!! Herrejesus vad skön brutta hon är asså! Hon bjuder verkligen på sig vilket jag absolut ÄLSKAR! 

Efter Cafet drog jag, Felicia och Daniel till White Room. Daniel har jag lärt känna ganska bra nu på senare tid. Han är också en av de skönaste jag träffat på länge!! Love ya man! Skrattar så jag nästan pissar på mig varje gång vi ses <3

Som ni ser blev det en kväll med mycket fotografering hela tiden! Men det var bara kul. Körde på mitt vanliga smile då jag inte vågar eller kan posa haha. 

Jag och Felicia började kvällen med att gå till Vanity Studios och blev sminkade och fixade av bästa Linda som jag faktiskt ska dra till nu och klippa mig 🙂 Har inte klippt mig sen somras!! Mitt hår börjar bli fööör långt! Efter vi blev fixade drog vi hem till Felicia som bor centralast av alla inne i stan och klädde på oss och tog ett glas skumpa för att lugna ner mina nerver haha. 

Hade en relativt rolig kväll. Det var så mycket folk att jag inte riktigt kunde slappna av och blev inte full alls (inte för att jag inte kan ha kul utan dricka men you know I mean) 

Men herregud vad kul att ni röstade på mig!! Mitt första pris jag vunnit någonsin!! Det är alltid nåt 🙂 

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen dra in till stan för att klippa mig och ta en massage. Ja som ni märker har era fina ord hjälpt mig upp på fötterna igen!!! Kan inte beskriva min kärlek till er!! 

PUSS PUSS PUSS PUSSS PUSS <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *