LET´S DANCE

BILDER FRÅN FREDAGENS GRYMMA SHOW 
Mormor och morfar hade åkt ända från Spanien för att se Benjamin. Så mysigt att få träffa dem igen 🙂 
Vår gamla fina barnflicka Ia var där med hela sin familj för att stötta och hejja på Benjamin. Linnea har blivit lite av en småkändis hon med haha. Blir intervjuad och grejer. Dock är hon världens stoltaste flickvän ever <3


Lika kära nu som när det först träffades <3 


Alla Benjamins tjejer på plats för att skrika halsen hes av glädje 🙂 Linnea var där och tod med sin tvillingsyster Maja (till vänster) och jag tog med mig min kompis Siri (till höger). 

Ja HERREGUD vilken kväll det blev i fredags!! Benjamin dansade häcken av sig och jäklar vilken show han och grymma Sigrid gav oss. Ett dansnummer som var perfekt och som fick mig att gråta som en liten flicka. Jag är så sjuk jäkla stolt över denna lilla kille. Vet att jag säger det varje gång, men han är så jäkla ball som verkligen kör sin grej nu och skiter i vad grabbarna i skolan säger!! All kärlek till dig Benji! Och inte nog med att hans dans var Grym så fick han även årets första Fullpott!!! ALLA 10or av juryn!! Detta är rekord! Ingen har någonsin fått alla 10or av juryn såhär snabbt in i tävlingen. Det är liksom tredje programmet!! Galet! 

Efter denna grymma show gick jag och Siri Berns för att kolla på vår vän Emilio som spelade där för kvällen! Hade sjukt rolig kväll med mycket skratt och dans. Om det är en klubb som jag rekommendera förutom Cafet så är det absolut Berns! Helt otrolig musik och stämningen är alltid den bästa! 

Glöm inte att idag är det onsdag och det betyder fest på Cafe Opera!! Bara att maila mig för lista till dig och dina vänner 🙂 Skriv ditt namn + hur många du kommer med och hur gamla ni är så svarar jag med tid. Hoppas jag ser några av er ikväll så jag får krama er <3 

Nu ska jag dra mig hem till Felicia för att göra mig i ordning för kvällen 🙂 Hörs senare! Puss er underbara ni <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *