GRYM KVÄLL

GRYM KVÄLL PÅ CAFE OPERA IGÅR!! 


Vi började kvällen med att styra ihop en soft middag med våra underbara vänner. Här ser ni mina goa vän Mike, alltid med ett stort leende på läppen 🙂 Vi blir otroligt bortskämda under våra middagar på Cafe Opera. Kockarna från Operakällaren lagar alltid ihop den godaste menyn ever! Fick inte någon bra bild på maten, men detta kan nog vara bland det godaste jag ätit faktiskt! Om ni ska gå till en restaurang med bra mat rekommenderar definitivt Operakällaren 🙂 Ligger vägg i vägg med Cafe Operas nattklubb. 


Jonas och Patrick. Två av mina chefer på Cafe Opera. 


Fina Olivia som fyllt 18 år träffade jag ute igår. Vi är gamla familjekompisar och har lekt en hel del när vi var små. Så sjukt att se henne med en drink i handen igår haha. 

Det blev en grym kväll på Cafe Opera igår som sagt. Vi startade då kvällen med en middag uppe på hyllan. Där serverades det helt otroligt bra mat (Tack Operakällaren). Efter middagen hade vi en liten drink för oss tjejer och dansade loss hela natten lång! Jag tror jag aldrig dansat så mycket som jag gjorde igår! Ni vet när musiken och kroppen bara blir 1 och du har The time of your life med dig själv haha. Det var som att jag var på en Beyonce konsert haha, eller ännu värre, att jag var hennes bakrundsdansare haha. Love dancing!  Tjejer som bara står i baren och raggar drinkar har jag aldrig förstått mig på. Ut på dansgolvet med er!! För att dansa är inte bara roligt, det gör att man inte dricker lika mycket så bakfyllan inte blir lika hård dagen efter hehe. 

Nu ska jag ta mig in till stan för en lunch med Clara och Kajsa <3 Hörs senare!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *