TBT DJURGÅRDEN

Byxor från Zara // Topp från H&M // Kofta från Lindex // Skor från Converse (tror jag) 

Bautiful Stockholm <3 

Förra veckan drog familjen ut till Djurgården för en lunch på Ulla Vinblad. Vi passade på när solen var framme och Benjamin hade 1 timmes paus bland alla dansträningar.  Efter lunchen tog vi en liten promenad längs vattnet och bara mådde sådär toppen bra! Det är verkligen sant som dem säger, man mår så otroligt mycket bättre när solen sticker fram och man slipper gömma sig under stora jackor och halsdukar. Helt sjukt faktiskt att vintern valde att komma tillbaka som hårdast nu såhär i slutet av Mars…. Sverige ibland asså…. 

Man har ju hört att deras köttbullar ska vara helt amaaaazing. Då måste jag vara lite negativ här och säga att jag ätit mycket bättre… Jessicas köttbullar kan vara universums bästa! Längtar typ redan till julafton så jag kan få trycka i mig ett par 25 stycken haha. Sen är ju jag ganska kräsen med mat. Lever med föräldrar, bröder och släkt som lagar mat som att vi vore på restaurang varje dag. Jag har faktiskt bestämt mig för att gå och ta en matkurs så jag också kan laga annan mat är kyckling och sallad haha. 

Jag vill bara säga också att jag börjar verkligen må bättre! Städade hela min nedervåning igår och gick och klippte mig (visar bilder sen). Och mina vänner har verkligen varit helt otroliga under den här tiden <3 Stor puss till alla mina fina tjejer! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *