Tillbaka inom kort :)

Hejsan alla vänner. Som ni alla har märkt har jag valt att ta några veckor ledigt från bloggen. Det har hänt en hel del i mitt liv som jag inte alls känt för att dela med mig av. Saker som gjort att jag inte haft orken att ge er en daglig uppdateringen med fina bilder, roliga inlägg och sprida glädje. Jag vill ju att min blogg ska vars så bra som möjligt och spegla det positiva i mitt liv så mycke som möjligt. Men när humöret fort går ner och stannat där nere ett tag släpper jag (som ni kanske vet nu) allt. Jag har och alltid haft väldigt svårt att ta tag i mig själv och tänka positivt. Men människorna här på Finest ( speciellt Alexander) har pushat mig framåt och speciellt ta tag i bloggen men också varit måna om att jag mår bra och känner mig redo 🙂 samt mina fina fina vänner och mina älskade bröder har funnits där för mig mer än några andra. Jag är verkligen omringad av fantastiska människor och det är det jag ska fokusera på just nu. Att vara med dem och bara ha kul. Ska försöka tänka positivt så mycket som jag bara kan 🙂 Få tillbaka min glada Bianca igen 🙂 Så inom väldigt kort kommer jag tillbaka med mycket bilder och uppdatering till er. Jag har valt att inte läsa alla kommentarer sen jag varit borta då jag bara kommer sänkas ännu mer om jag läser de negativa. Tro mig, jag är redan fullt medveten om vad jag behöver ändra/tänka på och vad jag ska fortsätta med. Så vi syns snart igen :))) saknat er väldigt mycket! Puss puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *