MIDDAG HOS NICKE & LAILA

GRILL TIME HOS MORBROR NICKE IGÅR

Phillipe och mamma började smutta på lite rödvin och avnjöt skön musik och kvällsolen medan Nicke och jag (konstigt nog) lagade maten. 

Jag gjorde en grym sallad faktiskt! Kan ge er receptet på den om ni är sugna på det? Den var helt grym! 

Nicke gjorde en helt otrolig risotto. Enkelt men svingott! Han kan verkligen laga mat den mannen!

Maten serverad och redo att bäras ut i deras mysiga trädgård byggd av Nicke. Han kan allt han! 

Skål! 

Perfekt grillat fläskkött (tror jag) med stekta morötter och champinjoer serverades med en utsökt ristotto och min egna sallad. Lätt det godaste jag ätit den här sommaren! 

Det tyckte även resten av gänget kring bordet. 

Till efterrätt köpte vi med oss glass med jordgubbar! Muuuuuuuums!! Inte för att jag är den största glassälskaren. Men när man lägger till jordgubbar blir det faktiskt riktigt smarrigt. 

Efter magen fullproppat och mätt med god mat och kroppen fylld med kärlek från min härliga familj begav vi oss hem för att chilla i soffan framför tvn innan vi slocknade. Så sjukt skönt att vi bor så nära varann! 


Så roligt att vara tillbaka här på bloggen! Har saknat er massa ska ni veta! Men känner verkligen att jag är redo för att komma tillbaka nu! Känns verkligen rätt! 

 Igår iallafall drog vi alla över några hundra meter bort till morbror Nicke för att grilla. Vädret var ju helt underbart! Kvällen blev en sån spontant men perfekt kväll. Precis en middag al a Wahlgren. Massa god mat, härlig stämning och massa med musik. Om det inte var Benjamin som spela gitarr och sjöng, var det antingen jag som nynna på nån låt samtidigt som jag lagade mat, eller mamma som la nån stämma över Benjis röst. Tillslut satte sig Benjamin och Nicke med en gitarr i soffan och skrev den softaste låten! Bara sådär, på några minuter var den klar och perfekt! Älskar verkligen stämningen av mat, gott häng och musik! Det är sommar för mig! 

Just nu står jag i butiken som mamma har öppnat i Mood Gallerian. Inte så mycket folk verkar det som, så passar på att skriva ett blogginlägg 🙂 Så skönt att jag har börjat jobba! Äntligen har jag dagliga rutiner igen! Känner verkligen hur humöret bara blir bättre bättre av det! Helt chokerad över att jag kunde ligga i soffan dagarna ända förut. Väldigt länge sen jag gjorde det nu, och det är jag såå glad över! Denna sommar kommer endast vara 100 procent häng med familj och vänner! 

Hörs senare fina ni <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *