I BUTIKEN

Dagen började tidigt imorse. Iallafall för min del. Gick upp 08.00 för att duscha och göra mig redo för att dra till jobbet. Öppnade butiken idag så då börjar jag kl 10.00. Köpte med mig lite frukost påvägen till butiken som jag tryckte i mig snabbt innan klockan slog 10.00 och det var dags att öppna dörrarna. Dem är sjukt noga här i Mood Gallerian att det öppnas och stängas exakt i tid. Annars får man böter. Förstår dem ioförsig! Regler är där för att följa och jag gör mitt bästa för att alltid komma i tid. Har ju sjukt svårt med det annars, tidspotismist som jag är! 

Så nu ska jag vara här till 15.00 sen ska jag dra ut på stan och äta lunch med kompisar kanske… Vi får se vad som händer 🙂 

Hörs senare!! PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *