DRÖMHUSET <3

Nytt nattduksbord <3 

Efter jag slutade jobba idag gick jag en runda på stan och hitta massa snyggt! Det blev några klänningar, ett par skor, 2 väskor och nya favorit skor! Tror fan jag har ett problem med shopping. Köper något minst varje dag! Inte bra! Kan visa bild på allt om nån dag 🙂

Iallafall. Efter min lilla shoppingrunda i soliga stockholm mötte jag upp Linnea och Vanessa för en lunch på Fresco sen drog jag och mamma till vår favoritbutik på Östermalmstorg, nämligen Drömhuset! De har riktigt fina saker. Allt från mattor, porslin, ljus, utemöbler, underbara kuddar, tavlor, smycken aa you name it! 

Fina Ann äger butiken och är en vän till familjen. En underbar kvinna med riktig god smak! Om ni söker mamma klänningar har hon även en hel del i butiken 🙂 Hon har även tagit in min kusin väskmärke ThymeForGinger. Jag är HELT KÄR i deras nya kollektion!! Vill ha varenda en!! 

Mamma gick hem med ett par  byxor och glasögon och jag gick hem med en ny väska och ett till nattduksbord. Jag har nämligen ett likadant på ena sidan så det saknades bara ett till på andra. 

Nu har vi precis kommit hem efter en grym middag på Phils Burger och ska slappa i soffan framför Sex And The City. Älskar att favvo serien går varje kväll på 3an! 

Godnatt <3 Hörs imorn! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *