FRESCO

AMAZING NEW WRAP @ FRESCO 

Chicken wrap <3

Godmorgon hörni! Vaknade på bästa humöret idag 🙂 Hade en väldigt skön dag igår. Älskar att gå på stan i stockholm när solen skiner. Framför allt att gå runt själv. Vet inte varför jag älskar att göra det själv. Jag är ganska seg av mig när jag tittar i butiker och kan stå i provrum i typ 30 minuter, något mina vänner hatar. Så när jag shoppar själv får jag göra det så långsamt som jag vill. Löve it! 

Som jag nämnde igår käkade jag väldigt sen lunch på Fresco med Linnea & Vanessa. De har fått in lite nytt på menyn ( ja jag är stammis där och kan annars menyn) och det var inget mindre än Wraps! Jag absolut älskar wraps och denna var gudomlig! Dit och testa den! Jag tog den med kyckling och nån krämig röra. Smaskens och riktigt fräsch. Perfekt för en varm sommardag 🙂 

Nu ska jag dra upp till köket och laga frukost. Sen städa min nedervåning och garderoben innan jag drar in till stan och Mood Gallerian för att jobba! Så om ni har vägarna förbi Mood, kom in och säg Hej vettja! Vi har massa fina sommarklänningar och annat fint 🙂 Vi ligger på andra våning precis framför rulltrappan. 

Hörs senare! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *