FINA ACCESSOARER I BUTIKEN

Snygga väskor, Ipadfodral, plånböcker mm. från ThymeForGinger. 

Fina smycken för endast 299 kr 

Dessa fina accessoarer hittar ni hos oss på vår Popup store. Älskar armbanden och Ipadfodralen <3 Nu har jag käkat god frulle, slappat lite framför tvn och städat min garderob så nu är det dags för mig att dra till jobbet. Inte alls taggad att jobba idag. Min rygg känns helt paj! Golvet i butiken är stenhårt så min rygg har blivit helt fuckad (ursäkta språket) sen jag började jobba där! 

Vill egentligen bara ligga och kolla serier på datorn och äta hallon hela dan. Känns lite trist att stå inne i butik hela sommaren när man egentligen vill ut i vädret och hänga med polare. Men det känns ändå skönt att tjäna pengar och ha dagliga rutiner 🙂 Vi finns ända fram till slutet av Augusti i Mood sen stänger vi. Förhoppningsvis öppnar vi någon annanstans, annars får jag söka nytt jobb 🙂 

Nej, nu måste jag dra! Hörs senare <3 

PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *