GÅRDAGENS MIDDAG

DINNER AT THE AMAZING AND DELICOUS

PHILS BURGER 


Jag gav såklart tummen upp för burgaren.

Kvällen avlsutades med en selfie på gänget <3 

Om ni lästa min blogg igår såg ni att vi testa ett nytt väldigt omtalat ställe att käka middag på. Det blir lätt att man äter ute på sammas ställen om man bor i Stockholm så kul med något nytt. Och HELVETE vad gott det var! Lätt den godaste burgaren jag fått i mig! Oliver (min storebror) följer ägaren till MAX på instagram där han åker världen runt och testar alla möjliga olika hamburgare. Han hade tydligen varit här på Phils Burger och testat deras burgare och gett dem väldigt höga betyg så valet var väldigt enkelt när vi valde mellan goda burgare eller thai! 

Ni ser även min nya väska som jag är helt kär i som jag gick hem med igår! Den kommer från ThymeForGinger och ni hittar den HÄR

Just nu står jag i butiken. Helt dött i gallerian idag, så passar på att redigera bilder och svara på mail osv. Tryckte in en lunch med Benjamin och fika med Oliver innan jag började jobba också. Så mer bilder från det senare. Känns som att det enda jag gör är att äta nu föritden haha. Känner någon samma? 

Hörs senare 🙂 Kram! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *