VAD NI HAR MISSAT DEL 1…

Medan jag har varit borta från bloggen så har jag ju fortfarande varit ganska aktiv med telefon ändå och tagit lite bilder på vad som har hänt. Så tänkte dela med mig med er om lite av vad ni har missat sedan jag tagit en paus från bloggen. Det kommer komma upp lite i olika delar, och här har ni första 🙂 

Klippt mig hos bästa Linda och blev som vanligt jätte nöjd. Ska tillbaka dit imorgon och klippa topparna innan vi drar till Frankrike på Fredag. Ska bli såå skönt med semster, och denna blir väldigt annorlunda 🙂 

Hittat min nya favvo look. Ljusa slitna jeans med beiga klackar till. Så jädrans fräscht! Passar både till vår, sommar och höst enligt mig! Här med ett par gamla byxor från Gina Tricot och skor från H&M. 

Ätit hundratals luncher med min familj denna sommar. Jag är verkligen en sådan tjej som föredrar att vara med familjen istället för kompisar ibland. Just för att jag älskar alla i min familj. Vi har en sån skön stämning ihop och det är alltid sån go stämning med massa garv! Love it! 

Jag och Oliver tog med oss minstingen Theo till Let´s Dance liveshow en fredag. Han tyckte det var SÅ roligt och han blev tillochmed intervjuad av programledaren David. Han var så nervös lillskrutten men han gjorde bra ifrån sig. Sååå gullig så man dör! Blir bara mer och mer kär i den lilla grabben <3

Insett hur mycket jag älskar mina större bröder. Jag älskar såklart Theo mest av allt också. Men vi tre Jag, Benjamin & Oliver har ett sånt sjukt starkt band. Vi finns där för varandra, stöttar varann till 100 procent, vi hänger minst 3 gånger i veckan, vi (eller jag iallafall) har som roligast när jag är med dem och vi påminner varandra ofta om att vi älskar varandra och att vi alltid finns här när nån mår dåligt. Det är till just dessa 2 killar jag går till när jag mår dåligt! Känner mig riktigt lyckligt lottat som har så fina killar som bröder! 

Och till sist…

 Några av er har redan märkt och undrat lite. Jag har träffat en kille som jag blivit helt kär i! Vi träffades ibörjan av Mars och sen dess har vi indirekt setts hela tiden. För lite mer än 1 månad sedan blev vi tillsammans påriktigt! Det känns verkligen hel rätt och han är en grym kille! Han har redan klickat med alla i familjen och passar in perfekt. Det enda problemet är att han bor i Göteborg, Han har nämligen gått en kurs här i Stockholm under 4 månader så redan idag flyttar han tillbaka 🙁 Så antar att det blir en hel del resor till Göteborg för mig denna sommaren. Men det gör inget för mig, diggar Göteborg som fan! Känns as sjukt att vara någons flickvän. Jag har ju aldrig dejtat killar förut så ALLT är liksom nytt för mig. 

Där har ni del 1. Har massa fler bilder men det får komma senare. Har precis kommit tillbaka hem från en liten morgon promenad med Marqy. Så hade tänkt göra mig lite smarrig frukost nu och slappa framför tvn innan jag ska hitta på att göra denna dag. Många av mina kompisar tar studenten idag men med tanke på att Phillipe drar tillbaka till Götebord ikväll och vi inte kommer ses på ett tag vill jag vara med honom 🙂 Får väl hoppas att mina vänner inte blir allt för sura… 

Hörs senare med bilder från gårdagens mysiga middag! PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *