MIDDAG PÅ UNPOCO

Mina grabbar 🙂 

Sjukt gott bröd som man doppar i tryffelsmör. Smaskens! 

Buffalo mozzarella med tomater, olivolja och vinäger. 

Råbiff som killarna dog för. Jag äter ju dock inte rått kött så smakade aldrig. 

Tonfisk som är utsökt! 

Bästa pommes frittes i stan! Herregud vad åt av dessa! 

Och pasta vongole utan musslor och då istället med broccoli 🙂 

När vi ätit färdigt kom Melina, Jacob och även mamma och smakade av efterrätterna med oss. 

Deras fried oreos med vaniljglass är ju en klass för sig! 

Soft gäng <3

Så igår kväll efter jag slutat jobba i butiken bestämde vi oss för att dra till UnPoco och käka middag. Lika gott som alltid. Vi satt där nog i 4-5 timmar och åt och åt tills magen blev fullproppad, snackade om allt mellan himmel och jord och skrattade tills jag nästan kissade på mig. Ett underbart slut på en grym dag!! Lilla Emilio (han längst fram till höger på bilden) är nog den skönaste människan jag nånsin träffat! Han är min pappas kusin men känns mer som vår farbror! Om ni går till UnPoco måste ni hälsa på honom och hälsa från mig 🙂 

Just nu glider vi runt på stan och bara hänger innan Phillipe snart ska dra 🙁 Kommer sakna honom!! 

Hörs senare 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *