LUNCH MED BENJAMIN

LUNCH @ STORY HOTEL 

Asså jag ber om ursäkt för att bloggen är väldigt enformig just nu. Känns som jag endast bloggar om våra luncher och middagar. Men det är ju lite så mina dagar ser ut just nu. Antingen jobbar jag eller bara chillar hemma och sen möter upp vänner och familj på lunch/middag. Det har blivit lite för mycket käk ute på krogar nu för tiden. Det tar kål på plånboken kan jag säga! 

Men iallafall. För några dagar sen drog jag och Benjamin in till stan för att käka lunch innan jag drog till jobbet. Vi valde Story Hotel och vilket bra val vi gjorde! Det har blivit ett av mina nya favvo ställen att käka på nu. Sån jävla god kyckling och deras såser!!!! Stockholms sallader kan annars vara ganska torra. Men denna var Grym med stort G.  

Så just nu ligger Mocco, Creme och Story Hotel på toppen av min lunchställe lista. Att jag ens har en haha! 

Efter lunchen drog vi till Brillo inne på Sturegallerian och köpte med oss varsin bakelse och satte oss på en barkbänk och avnjöt en bulle medan vi kollade på alla människor som gick förbi. Är det bara jag som älskar att kolla på andra människor??

Just nu är jag bara hemma och är lite små bakis från igår… Men måste verkligen ta tag i min garderob! Den ligger lite överallt runt om i huset just nu så har absolut ingen koll på vad jag ens har för kläder längre…! 

Hörs senare :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *