VAD NI HAR MISSAT DEL 2…

PARTY PARTY AND A LITTLE BIT MORE PARTY…

Min kusin Isabella kom förbi Cafe Opera för några veckor sedan. Vi dansade till svetten rann och fötterna dog och avslutade kvällen till sent på natten/morgonen på SpyBar. Jag och Bella ses inte ofta länge, men när vi var små var vi som klister på varandra. Vi hängde varje dag och jag typ bodde hos henne hela sommrarna. Vi var verkligen som systrar och delade på Allt. Hon är en riktigt fin och vacker tjej! 

Har avslutat många kvällar på White Room. Ångrar det alltid dagen efter haha. ”Varför drog jag inte bara hem vid 03.00 och inte tog den där sista drinken…”! Just den här kvällen på bilden var en sån där Grym utgång! Det var förra onsdagen. Jag hade precis blivit helt frisk från min magkatarr och körde en drink på Cafet. Nästan alla mina älskade vänner var på Cafets uteservering och mitt humör var på topp. Förutom att det var så mycket folk att man nästan fick panik! Men kvällen avslutades även här på White Room. När vi skulle åka hem var det ljust ute och solen var uppe! Undra hur fan man ser ut då i det ljuset haha! 

Älskade Lisa kom hem från Lund över en helg så passade på att träffa henne på ett glas vin som blev en utgång. Hon har precis kommit tillbaka hem från Lund och ska vara hemma hela sommaren. Så ska passa på att hänga med med henne mer nu när jag också är i Sverige en hel sommar. Brukar ju annars alltid åka till pappa på mallis över sommrarna. 

Gått ut med brorsan ett antal gånger. Alltid lika roligt!!

En jädrans massa utgångar med dessa två fest prinssesor Hjördis & Saga <3

Den här bilden minns jag inte att jag tagit haha. 

Drog på mig mina nya kläder från mitt nya favvo märke American Apperal en kväll. De har så otroligt snygga plagg där asså. Gick hem med en massa godbitar som tömde plånboken… Har blivit helt såld på den hör 2 piece looken. Kommer köra det mycket i sommar! Och klänningar med cut outs! 

Ja, det har blivit en hel del utgångar denna vår. Haft sjukt roligt! Älskar att gå ut! Träffa roligt nytt folk, garva sönder med vännerna och dansa absolut arslet av sig! Men dragit ner lite på festande nu senaste tiden. Förut kunde jag ju gå ut 4 dagar i veckan. Förstår fan inte hur jag pallade! Nu för tiden är jag helt död (som jag är idag) efter en kvälls festande. Plus att det är ju inte billigt att gå ut så man sparar ju pengar också på att inte festa hela tiden. Som tur är jag kan jag uppskatta en hemmakväll med god mat och häng med familjen lika mycket! 

Och vad gör jag nu då? Just nu står jag i butiken och är helt död! Visste inte att jag skulle jobba idag, annars hade jag aldrig druckit igår! Drack inte så jätte mycket så är inte allt för bakis. Men är fortfarande svin trött och skit seg i skallen. Hade såååå gärna velat ligga hemma i en solstol och smutta på en smoothie hela dagen istället! 

Nej, nu måste jag åter till jobbet. Hörs senare 🙂 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *