HEJ DÅ LUNCH :(

<3

Igår käkade vi lunch på ännu ett nytt favvo ställe Broken. Asså herre min jesus vad jädrans gott det var! Vi var som djur när maten kom in! ALLT var helt magisk gott och vi som gillar skräpmat kommer komma tillbaka till Broken ofta!! Ligger nära och bra och maten kommer in snabbt. Just the way we like it!  Det var en god men lite sorlig lunch. Phillipe drog ju tillbaka till Göteborg igår efter vår lunch 🙁 Som jag grät!! När vi kramades hej då vid tåget började första tårarna komma och dem fortsatte att forsa ner hela långa vägen hem till Lidingö. På promenaden till tunnelbanan, på tunnelbanan med folk tätt runt omkring mig och på bussen hem grät jag. Kan säga att det drog några blickar till sig när en ung tjej sitter och gråter. Men kunde inte sluta!!  Kommer sakna honom nåt enormt! Men han kommer till midsommar och firar med oss! Känns bara så ensamt. Har ju haft honom tätt intill mig nu i snart 3 månader! 

Men från Phillipe till något annat. Jag skrollade ner lite på bloggen och märkte att Benjamin verkar vara min bästa vän haha. Vi hänger ju heeela tiden! Men älskar den grabben. Finns ingen som kan få mig att skratta så mycket som just Han. Vi har verkligen EXAKT samma humor! 

Nu har jag iallafall precis slutat jobba och ska dra mig hemåt och packa inför vår resa imorn till Frankrike!! Ska bli SÅ kul!! 

Hörs senare fina ni! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *