KITCHEN INSPIRATION

MY DREAM KITCHEN <3

Aaaaaah SHIT vad jag längtar till jag blir vuxen på riktigt och har en stadig ekonomi, man och massa ungar så jag kan få flytta in i mitt dröm hus och bygga mitt drömkök! Min absolut största dröm i livet är verkligen att få familj. Kan få lite små panik ibland om jag börjar tänka på att man kanske inte ens kan få barn. Alla är ju inte lyckligt lottade liksom. Jag har dock inga problem att adoptera. Men detta händer alltså om flera år, ingen brådska haha. 

Som ni ser älskar jag kombinationen med vitt och mörk färg. Det ska vara modernt med en toutch av den lantliga stilen. Där ska det lagas mängder med middag med barnen. Jag tror eller jag Vet att jag kommer vara en sådan mamma som kommer vilja göra saker med barnen i hemmet. Tycker det är viktigt. Om man tittar på vår familj tillexempel. Jag har alltid varit med mamma och lagat mat med henne och städat med henne, sett hur hon gjort liksom. Därför har jag nu lärt mig att städa är viktigt och det blir så mycket fräschare med ett rent hem. Så det är jag och mamma som tar hand om hemmet här mamma. Benjamin däremot…. han lyfter inte ett finger kan jag säga! Tror han aldrig ens tagit en trasa och torkat av bordet. Han skulle aldrig och då menar jag Aldrig få för sig att damsuga huset. Så det ska jag föra vidare till min uppfostran till mina barn. Det ska få hjälpa mig hemma, fast att göra det roligt liksom. 

Hörs senare 🙂 Kram B! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *