VAD NI HAR MISSAT DEL 3…

Ätit lång frukostar med familjen. Så skönt att Nicke & Laila bara bor några meter bort så de kan spontant komma över och joina våran frulle! Vi alla älskar att äta frukost länge tillsammans! Bra att starta dagen på! 

Lagat ännu mer frukost till 🙂 Godaste målet på dan! 

Lagat lunch till mig själv! Detta var väldigt gott kan jag säga! Fetaost & avokado sallad och det absolut godaste jag vet, knäckebröd med avokado och keso!! Avslutade det men favorit frukten kiwi! Mums! Måste laga det igen snart! 

Börjat käka ute på altanen nu när värmen och solen kommit fram! Älskar att äta ute! Så mycket mysigare! 

Lagat ännu mer frukost! Men denna tog nog fan priset för godaste nånsin kanske. Alla favoriter på en och samma tallrik! 

Hjälpte mamma att duka bordet och fixa allt för hennes tjejmiddag hon hade för någon vecka sedan då hon var alldeles för stressad med att hinna med att fixa sig själv. Här hade jag precis blivit frisk så jag tyckte bara att det var roligt att få göra nånting iallafall haha. 

Och till sist även bjudit hem kompisar på grillmiddag när mamma var på borta i Rom. Fan va gott det är att grilla asså!! 

Hörs senare med bilder från vår resa 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *