GOOD MORNING FROM PARIS

BREAKFAST TIME

Godmorgon! Sovit underbart gott inatt. Sorry för dålig uppdatering igår btw. Men schemat har verkligen rullat på här i Paris och jag har inte fått en enda chans att dra till hotelrummet och blogga. Men har tagit massa bilder så de kommer upp antingen idag eller imorgon 🙂 Vi har gått runt typ hela Paris, ätit konstant, kollat in alla fina byggnader och tagit hundratals bilder. Dock är jag lite besviken på maten här. Annars är allt toppen! Köpte en jättefin klänning idag också som jag kanske kan ta bild på senare. Idag ber vi oss av till Disney World!! Ska bli såå kul! Det var 15 år sedan jag var där nu så ska bli kul att komma tillbaka. 

Nej nu blev det bråttom igen. Tåget väntar på oss så måste dra! Hörs sen fina ni! 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *