DINNER

DINNER FROM A COUPLE OF DAYS AGO…

Killarna tog skaldjur till middag

Och valet blev ganska lätt för mig när det enda som inte hade fisk på menyn var Burrata, så då fick det bli det. Dock var den inte alls god så höll mig till brödkorgen haha. 

Fina Liam och Theo. 

Icecream time! 

 

 

Jag tog som vanligt min favvo när det kommer till glass, nämligen pistache <3 

Detta var alltså middagen vi åt i förrgår innan det bar av till Paris. Vi kom till en jättemysig liten fiskby där vi bestämde oss för att käka middag. Alla var sugna på skaldjur (vilket jag då inte äter) men jag tänkte att väl visste det någonting utan fisk på menyn. Men ikke sa nicke. Det enda som fanns var burratan till förrät att beställa om man inte gillade fisk. Tyvärr smakaden den skit så det fick bli bröd med smör för min del. Så ni kan tänka er hur god glassen efterråt var. Var ju som rena rama drömmen för mig haha. 

Mysigt att få se denna sidan av Frankrike och inte bara storstaden Paris som vi fått sett idag. 

Nu har vi precis anlänt till Disney World. Ska bara leka, leka och leka med Theo hela dagen 🙂 Är även klädd som Mimmi Pigg dagen till ära haha. 

Ses senare! PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *