LOVELY DAY…

RELAXING IN A PARK IN PARIS 

Hade på mig klänning från Zara och skor från H&M. 

Vi plåtade ett repotage för en tidning igår så denna fina tjej följde efter oss hela dagen och fotade inprincip allt vi gjorde haha. 

Jag plockade på mig lite frukt vid ett stånd och smaskade i mig. Suveränt gott och fräscht! 

<3

Jag har så mycket bilder att jag inte ens vet vad jag ska börja med att lägga upp. Men jag tänkte att jag delar upp bilderna från igår i 2 delar, och här är första. Vi gick runt otroligt mycket igår. Så vi bestämde oss för att vila fötterna lite i en superfin park. Den var såå mysig med båda plats för pickning och solning, samt lekplats för barnen, en hel orkester som spelade gamla klassiker och en liten insjö där små ankor simmade runt. Så vackert och romantiskt! 

Det var riiiiktigt varmt igår så valet av jeansklänning kanske inte var den bästa men tyckte den passade in här i Paris. 

Nu måste jag dra för för bussen till Disney World går NU!! 

Hörs senare med fler bilder <3 PUSS!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *