PARIS DEL 2

Det första vi gjorde efter vi checkat in på hotellrummet var att dra och käka lunch. Fotografen hade valt denna restaurang till oss. Kanske inte den bästa men vi var så hungriga så det spelade inte så stor roll. 

Jag tog stekt kyckling med kokta grönsaker. Nyttig men utan smak tyvärr. 

Theodor var så trött efter den långa tågresan till Paris att han somnade på restarurangen. Tur att han har stora syskon som kan bära honom genom stan 🙂 

Tillslut vaknade han till och då fick han sin lunch i form av en god baugutte. Då var han pigg och glad igen! 

<3

Efter lunchen och en promenad genom Paris tog vi tunnelbanan som tydligen var enklaste och snabbaste vägen att ta sig till Eifeltornet. Första gången för mamma också som hon åker tunnelbana typ. Hon tyckte det var riktigt skoj haha. 

Här var det väldigt mysig stäming. Tusentals människor som hade pickning och solade i solen. Barn som lekte i lekparkerna bredvid och ett liveband som spelade Micheal Jackson hits. 

Vi avslutade dagen med lite shopping och middag på självaste Ladurée. Ni vet dem små lilla berömda Macarones?! Dem kommer från detta ställe. Jag tog en Club Sandwich som var underbar! 

Väldigt mysig dag igår med mycket gående, mycket skratt och mycket mat. Inte sådär jätte imponerad av Paris tyvärr dock. Vet inte om vi har varit i fel delar av staden även om vi gått genom hela jäkla stan igår, men känner inte riktigt att jag förstod mig på stan om ni föstår vad jag menar. Hade förväntat mig så mycket mer. Paris är ju också känt för att vara modets huvudstad och ändå såg jag inte en enda som var snyggt klädd… Jag var liksom sjukt uppstyrd i min klänning och klackar. Trodde alla skulle strutta runt i underbara outfits och svin höga klackar. Synd! Ville ju bli inspirerad!! Men man kan ju inget annat än att hålla med om att det är väldigt vackert i Paris. Byggnaderna är underbara! 

Nu har vi kommit tillbaka till hotellet efter en lång och händelserik dag på Disney Land! Vilket ställe!! Som att vara i en sagovärld! Mer bilder om det får in imorgon! Nu måste jag sova och vila lite! 

Godnatt så syns vi här snart igen 🙂 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *