DISNEY LAND PART 1

WELCOME IN TO DISNEY LAND

 

På detta hotell bodde vi första gången jag var här när jag var 5 år med mamma, Oliver och Linus. Så sjukt fint med massa influenser av Disney såklart! En dröm för en liten flicka som älskade allt som hade med Disney att göra! 

Det har tagit tusentals turist bilder till både min och mammas blogg och instagram. 

Det är så sjukt mysigt här. Allt är som en saga. Husen är miniatyr och allt är i klara färger! Musik spelas högt ur högtalarna och alla är supertrevliga! Tänk om man kunde bo såhär mysigt alltid. Drömmen ju!! 

Första dagen var underbar här på Disney Land. Vi var överallt där inne igår vilket också betyder att vi gick konstant i ca 9 timmar. Och jag valde att sätta på mig klackar…. Mina fötter var och är helt DÖDA!! Idag blir det sköna låga skor som gäller! Tänkte även klä ut mig som Mimmi Pigg idag 🙂 Tänkte spexa till det lite nu när vi ändå är här. Plus att många av människorna där inne är utklädda och målade i ansiktet. Så man kommer liksom passa in mer då ändå 🙂 

Har massa bilder mer från igår. Så det får ni se senare 🙂 Ni får fan säga till om det blir för mycket bilder!! Känns som varje inlägg är en bomb av bilder just nu. Dock gillar jag att läsa bloggar med mycket bilder så ni kanske gillar detsamma 🙂 

Ses senare! PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *