BREAKFAST

LAST BREAKFAST IN PARIS

Vi tyckte inte vår hotellfrukost på vårt hotell såg så gott ut så vi valde att vandar längs gatorna i vackra Paris och hitta någonstans att äta god frukost. Vi hamnade på detta vackra hotell. Stor frukostbuffe med massa gott. Dock var det otroligt dyrt! 400 kr per skalle för denna frukost. Theo åt liksom 3 pannkakor….kanske inte direkt värt pengarna. 

Så sjukt fina byggnader här! Påminner lite om strandvägen i Stockholm. 

Detta är vad jag älskar med Paris. Att från ingestans har en kille satt ett piano mitt på trottoaren och sätter sig och spelar bara sådär. Det blir så mycket mer liv och kärlek i staden då! Försår nu vad folk menar med att Paris är en väldigt romantisk stad. 

Skor H&M // byxor Zara, topp Zara //  kofta Lindex //  solglasögon från Urban Outfitters

Tänkte hoppa in och säga till er. Dessa bilder är alltså från igår innan vi drog till Disney Land. Vi vaknar otroligt tidigt här nere. Redan vid 08.00 är vi färdig fixade och redo för äventyr. Så sjukt olikt oss. Vi brukar vakna vid 11.00, missat hotellfrukosten och komma hem sent på natten vid 03.00 på våra tidigare semstrar. Men inte här. Här vaknas det tidigt och är full fart ut på stan och tidiga kvällar i sängen. Dock har jag märkt att jag faktiskt föredrar det så! Man får ut så mycket mer av dagen i solen vilket jag älskar! 

Nej, jag har faktiskt inte så mycket mer att säga. Nu fortsätter andra dagen här på Disney Land. Vi satsar på mycket åk i olika berg&dalbaner idag! 

PUSS&KRAM! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *