DISNEY LAND DEL 2

Det här mina damer och herrar är inte bara ett hus som ser lite roligt ut. Där inne gömmer sig en skräckhiss! Man sätter sig i en hiss, allt blir svart och plötsligt flyger man upp 12 våningar, dörrarna öppnas och man ser hela Disney Land. Sedan släcks ljuset och man faller raskt ner alla våningar igen. Och detta håller på i 2 minuter. Som det pirrade i magen kan jag säga!! Testa den om ni är här. Svin rolig! 

Både jag och Benjamin var livrädda innan! 

En ganska rolig grej! Innan man kommer ut till hissarna man skulle in i så samlas man i ett informations rum som även det är ganska creepy med spökig känsla. Både jag och Benjamin trodde att Det var hissen vi skulle åka i, så vi sätter oss ner på marken och håller varandra i händerna och är beredda att bli slängda upp i luften. Folket runtomkring kollade på oss som att vi var idioter. Efter ett tag fattade vi att det bara var ett rum där säkerhetsreglerna skulle förklaras haha!! Fyfan va vi skämdes!! 

Så glad att Theo är med oss på denna resa! Han sprider sån glädje den lilla fisen <3

 

Efter en låååång dag av massa gående inne på Disney blev vi alla sjukt trötta i fötterna. Benjamin blev så trött att han däcka några minuter på en bänk. Lite så vi fungerar i vår familj, väl en plats nära och bra och slockna där för en liten stund. 

Vi saknar dig Oliver <3 

Det är så jäkla stort här!! Man hinner liksom inte med allt på en dag. Så tur att vi är här i 2 dagar! Det kryllar av folk där inne så kön till varje attraktion är på 45 minuter lång! Men det är ta mig tusen värt det för dem är så sjukt roliga här! Vi åkte en berg&dalbana (som ni ser på näst sista bilden) den var svin rolig. Man åkte i en mörk tunnel upp och ner och runt och runt och allt var bäck svart! Sen ner längst vattnet så man trodde att man skulle ramla ner i vattnet! Älskar när man åker attraktioner som blir överraskad av när man väl sitter i den! Briljant ide! Theo var helt pirrig i kroppen efter vi åkt den! Han älskar det här! 

Nu känner man att Gröna Lund borde få sig ett litet lyft….. 

Hörs senare! PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *