LAST BREAKFAST

OH HOW I LOVE HOTEL BREAKFAST 

Min shopping i förrgår haha. Kan aldrig växa upp! 

Godmorgon hörni! Precis ätit frukost här på hotellet! Vilken fantastisk buffe vi hade här då! Jag som älskar stora frukostar är i himmelen! Just nu ligger jag proppmätt i sängen och redigerar bilder och bloggar 🙂 Idag är vår sista dag här och redan ikväll flyger vi hem mot Stockholm. Ska bli både skönt och sorligt att åka hem. Saknar vännerna och vardagslivet men fan inte till att komma tillbaka till jobbet! Kommer sakna dessa livfulla dagar!!

Igår iallafall var en riktigt kanon dag! Hade så sjukt roligt och mysigt på samma gång! Och det kändes lite extra roligt att jag var utklädd till Mimmi Pigg idag! Kände att jag passade in perfekt! Har (som vanligt nu för tiden) tagit massvis med bilder som jag trycker in här på bloggen under dan!! 

Nu ska jag vila lite för första gången på typ 1 vecka framför en film på datorn innan jag börjar fixa mig för avfärd mot Paris och flygplatsen. 

Syns sen fina ni <3 Tack förresten för alla fina kommentarer om mina inlägg och bilder! Det är verkligen era kommentarer som ger mig energi till att fortsätta blogga!! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *