MIMMI MOUSE AT DISNEY

<3

Tjäna tjäna! Sitter i lobbyn nu och är nyduschad, färdigklädd och redo för att dra hem. Men först ska vi bara chilla en liten stund till på hotellet och käka lunch i solen. Det är så fint väder här så man skulle ju faktiskt vilja vara kvar nån dag till. Dock har jag hört att vädret är underbart i Sverige också?!?!

Igår hade jag ju som jag skrev tidigare, en underbar dag. Det är verkligen bäst att vara här minst 2 dagar om man vill se ALLT! Vi hittade nya områden hela tiden igår! Så sjukt stooort! Igår kunde vi ta det lite lugnare och inte göra allt i så hastig fart. Vi såg även ljussowen de har på kvällarna på slottet inne i Disney. Herregud säger jag bara! Kan vara det coolaste och häftigaste jag någonsin sett alltså! Och jag som börjar gråta för minsta lilla stod där och grät bland alla tusen människor för att jag blev så imponerad! Är helt kär och besatt av Disney at the moment! Vill bara hem och kolla på alla Disney filmer. Så antar att Disney Land har gjort bra ifrån sig då jag går därifrån med en underbar känsla 🙂 

Har massa mer bilder från igår men det får ni se senare…! Puss puss så länge <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *