MIMMI MOUSE PART 2

Klänning kommer från TopShop för den som undrar. 

Så vackert här på kvällarna! 

Nu har ni sista bilderna från Disney Land. Det har varit över min förväntan grymt roligt! Och inte bara Disney Land, hela frankrike resan har varit perfekt. Nästan varje dag har vi rest till olika ställen, bytt hotell 3 gånger och haft massa lekfulla dagar. Älskar att vi har haft så mycket att göra hela tiden. Haft roligaste dan i mitt liv på Fångarna På Fortet, sett Paris o och köpt världens finaste klänning och fått 2 dagar på underbara DisneyLand med mina härliga familj! Tack mamma för en underbar resa! Du är bäst <3 

Nu ser jag fram emot nästa resa som bär av i Augusti med hela familjen, våra respektive och våra vänner!! Vi blir ett stort gäng i stort fint hus i vackra Italien!!! Fyfan va jag längtar! 

Nej, nu måste jag dra. Ska snart boarda planet 🙂 PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *